Vacature: Loodgieter

Kom jij ons team versterken? Op deze pagina kom je meer te weten over deze vacature!

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? In ons bedrijf hebben wij diverse vacatures beschikbaar voor gemotiveerde kandidaten die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.

Of jij nu net afgestudeerd bent of al jarenlange ervaring hebt in dit vakgebied. Wij bieden kansen voor iedereen! Wij zoeken naar mensen met een passie voor hun werk en een drive om te groeien. Eventueel bieden wij opleidingsmogelijkheden en zijn we bereid jou nieuwe dingen te leren. 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaten die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Draai jij je hand niet om voor werken in weer en wind. Draag jij je verantwoordelijkheid en kan je zelfstandig je werk uitvoeren?

En ben jij in het bezit van een rijbewijs?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

werken-bij-hero

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris
  • Een nette bedrijfswagen
  • Goed gereedschap
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en/of diverse opleidingsmogelijkheden
  • Afwisseling in de werkzaamheden die we uitvoeren
  • Een leuk team met veel diversiteit 
  • Leuke team uitjes en vrijmibo’s 

Gezellig team

Bij ons ga jij werken in een hecht en gezellig team. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt op jouw werkplek en dat jij met plezier naar je werk gaat.

Goede werkomgeving

Wij vinden het fijn om te werken in een nette en opgeruimde omgeving. Zo kunnen wij allemaal het beste presteren.

Vrijmibo's

Bij ons sluiten we de werkweek af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Op deze manier kun jij samen met jouw collega's ontspannen en elkaar op een andere manier leren kennen.

Goed salaris

Bij ons kun jij rekenen op een goed salaris dat past bij jouw functie en ervaring. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers te belonen voor hun harde werk en inzet.

Solliciteer direct!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wacht niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier. Bij ons krijg je de kans om te werken in een gezellig team met een goede werksfeer en een goed salaris. Wij bieden voldoende doorgroeimogelijkheden en investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Wacht dus niet langer en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!