Over

Op deze pagina leest u over ons bedrijf, wie we zijn en onze werkwijze.

Wie zijn wij?

Welkom bij Arends Onderhoud! Bij ons ben jij aan het juiste adres voor al jouw renovaties en onderhoudswerkzaamheden in Hoevelaken en omgeving. Wij zijn er om jou hoogwaardige diensten te leveren, met onze jarenlange ervaring en een team van vakkundige professionals.

Of je nu op zoek bent naar timmerwerk, een nieuwe badkamer, dakreparatie, elektriciteitswerken, loodgieterswerk of isolatiewerkzaamheden, wij hebben het allemaal in huis. Als lokaal bedrijf zijn wij er trots op om een betrouwbare en professionele serviceprovider te zijn. Wij zijn toegewijd aan jouw project, ongeacht de grootte ervan.

Bij Arends Onderhoud geloven we in het leveren van hoogwaardige diensten tegen een scherpe prijs. We werken met de beste materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat jouw project tot in de puntjes wordt verzorgd. We voeren ons werk met precisie en aandacht voor detail uit.

Ons doel is om jou de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn er trots op dat we een groot aantal tevreden klanten hebben die ons aanbevelen bij vrienden en familie.

Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een grote renovatie plant, ons team van professionals staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw project tot een succes kunnen maken.

Onze werkwijze

Bekijk hieronder onze werkwijze

Ontmoeting

Voordat wij aan een project beginnen willen wij u graag eerst ontmoeten. Aan de hand van een ontmoeting kunnen wij een offerte opstellen.

Offerte

Er wordt bij de ontmoeting besproken welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een offerte opstellen.

Start werkzaamheden

Zodra alles besproken is gaan wij beginnen met de klus.

Oplevering

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een offerte! Graag tot snel.