Vacature: Open vacature/ Stage

Ben je opzoek naar een stage waar je ècht iets leert? Op deze pagina kom je meer te weten over een stage bij Arends Onderhoud!

Over deze vacature

 Ben jij op zoek naar een uitdagende meeloopstage binnen de bouwsector? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Tijdens deze stage zal jij meelopen met ervaren collega’s. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals timmerwerk, loodgieterswerk, elektriciteit en dak werk. 

Wat zoeken wij?

Jij hebt een brede interesse in de bouwsector en wilt graag meer leren over verschillende vakgebieden. Je bent leergierig, hebt oog voor detail en bent een echte teamplayer. Daarnaast beschik je over een rijbewijs. 

Ontwerp zonder titel - 1

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische stageplek binnen een gezellig team met goede begeleiding en mogelijkheden om te groeien binnen ons bedrijf. Je zult werken op diverse locaties.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij deze kans niet missen? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe stagiair in de bouwsector!

Gezellig team

Bij ons ga jij werken in een hecht en gezellig team. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt op jouw werkplek en dat jij met plezier naar jouw werk gaat.

Goede werksfeer

Bij ons heerst er een prettige en positieve werksfeer. Wij streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin jij je op jouw gemak voelt en waarin jij optimaal kunt presteren.

Vrijmibo's

Bij ons sluiten we de werkweek af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Op deze manier kun jij samen met jouw collega's ontspannen en de week gezellig afsluiten.

Goed salaris

Bij ons kun jij rekenen op een goed salaris dat past bij jouw functie en ervaring. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers te belonen voor hun harde werk en inzet.

Solliciteer direct!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wacht niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier. Bij ons krijg je de kans om te werken in een gezellig team met een goede werksfeer en een goed salaris. Wij bieden voldoende doorgroeimogelijkheden en investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Wacht dus niet langer en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!