Diensten

Arends Onderhoud is een multifunctioneel bedrijf. Wij verlenen een hoop diensten. Neem hieronder een kijkje om te zien waar Arends Onderhoud zich voornamelijk mee bezig houdt.

Wat doen wij?

logo

Dakbedekkingen

Arends is gespecialiseerd als het gaat om dakbedekking. Wij zijn gespecialiseerd in PVC dakbedekkingen, Zink dakbedekkingen en Bitumen dakbedekkingen. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

logo

Badkamers

Ondertussen maken wij ook al weer vele jaren badkamers op maat. Wensen, stijlen en materialen zijn zeer uiteenlopend. Wij denken graag met u mee over uw droombadkamer.

logo

Op- en uitbouw

Arends Onderhoud is gespecialiseerd opbouwen en uitbouwen. Voor een passende, vrijblijvende offerte komen wij graag een keer bij u langs om kennis met u te maken en te kijken naar wat uw wensen zijn.

logo

Zonnepanelen

Sinds kort zijn wij begonnen met de installatie van zonnepanelen. Voor een passende, vrijblijvende offerte komen wij graag een keer bij u langs om kennis met u te maken en te kijken naar wat uw wensen zijn.

logo

Loodgieterswerk

Arends Onderhoud verzorgt al het voorkomende loodgieterswerk. U kunt ook bij ons terecht voor problemen met uw huidige installatie. Voor een passende, vrijblijvende offerte komen wij graag een keer bij u langs om kennis met u te maken en te kijken naar wat uw wensen zijn.

logo

Loodgieterswerk

Sinds kort houdt Arends Onderhoud zich ook bezig met rioolonderhoud. We hebben uitgebreide apparatuur waarmee wij zorgvuldig aan de slag gaan. Voor een passende, vrijblijvende offerte komen wij graag een keer bij u langs om kennis met u te maken en te kijken naar wat uw wensen zijn.